Roadtrack sustav

Roadtrack je sustav za satelitsko praćenje vozila i upravljanje flotom.
Pruža detaljni pregled stanja flote u realnom vremenu, prostorni prikaz i analizu aktivnosti svih vozila u floti te opsežnu paletu izvještaja koji omogućavaju jasan uvid u sve detalje vezane za vrijeme i način korištenja vozila i analizu troškova.

Sustav omogućava pravovremeno obavještavanje putem SMS-a i e-maila o incidentima poput prekoračenja dozvoljene brzine, detekcije prelaska granice definiranog geografskog područja, korištenja vozila u nedozvoljeno vrijeme i ostalih pravila koja se jednostavno definiraju kroz grafičko korisničko sučelje.

Korištenjem Roadtrack sustava možete smanjiti troškove poslovanja, povećati sigurnost zaposlenika i imovine te  unaprijediti kvalitetu usluge prema klijentima.

Vozni park ima znatan utjecaj na poslovne performanse kompanije i zadovoljstvo klijenata, a istovremeno je odgovoran za znatan postotak redovnih troškova. Upravljanje voznim parkom stoga treba temeljiti na stvarnim i pravovremenim informacijama o njegovim aktivnostima.

Roadtrack odlikuju jednostavnost korištenja, dubinska analiza i izvještavanje. Sa korištenjem Roadtrack sustava možete započeti odmah, a sve što vam je potrebno za pristup su računalo spojeno na internet i lozinka.

Cjelokupni sustav je osmišljen i izrađen u našoj tvrtci te se neprestano razvija i unaprijeđuje. Sve nadogradnje nadzorne aplikacije će vam se automatski učitavati, a podaci o vašoj floti su uvijek dostupni i sigurno pohranjeni.