Sigurnost i prekršaji

Izvještaji o prekršajima omogućavaju pregled svih kršenja pravila brzine, zone kretanja i vožnje u nedopušteno vrijeme koji su postavljeni u sustavu.
Detekcije nad geo-područjima

Svaki put kada vozilo uđe ili izađe iz geografske zone kreira se zapis o tom događaju. Bilježi se točna lokacija i vrijeme prelaska granica područja.

Prekoračenja brzine

Saznajte koja vozila su najčešće u prekršaju, u koja doba dana i koliko traju prebrze vožnje.

Kontrolirajte i sankcionirajte neodgovorne vozače, jer osim ugrožavanja sigurnosti prometa, neodgovornom vožnjom se povećava rizik štete na imovini i ugledu tvrtke.

Dnevna ograničenja vožnje

Mnoga službena vozila bi po završetku radnog dana trebala ostati parkirana i uglavnom nema razloga za njihovo korištenje u noćnim satima.

Izvještaj o kršenju dnevnih ograničenja vožnje vam sada daje uvid u svako korištenje vozila van radnog vremena te možete zatražiti obrazloženje za sve detektirane situacije.

Tjedna ograničenja vožnje

Poput izvještaja o dnevnom ograničenju vožnje i ovaj izvještaj vam daje na uvid informaciju o nedopuštenom korištenju vozila. U mogućnosti ste definirati bilo kakav interval zabrane kretanja unutar radnog tjedna – na primjer od petka u 18:00 do ponedjeljka u 06:00 i pridružiti ga jednom ili skupini vozila. Od tog trenutka se izvještaji pune podacima o prekršajima i uvijek će vam bitri na raspolaganju za pregled i analizu.