Aktivnosti

Kroz izvještaje o aktivnostima se pružaju podaci za analizu posjeta točkama interesa i statistika privatnih/poslovnih vožnji.
POI zaustavljanje

Za detaljan prikaz svih posjeta točkama interesa dovoljno je pokrenuti izvještaj o POI zaustavljanjima. Odaberite popis vozila, popis lokacija te vremenski period i na ekranu ćete za svako zaustavljanje dobiti točno vrijeme i trajanje boravka na lokaciji.

POI statistika

Ovaj izvještaj omogućava uvid u to koliko puta je posjećena svaka odabrana lokacija, kada su bile prva i zadnja posjeta te koliko je bilo ukupno zadržavanja ne lokaciji.

Vožnje van radnog vremena

Ovaj izvještaj omogućava prikaz svih vožnji za odabrano vozilo koje su se odvijale van radnog vremena. Radno vrijeme se definira u trenutku pozivanja izvještaja, a kao rezultat se dobija popis svih vožnji u traženom periodu raspodjeljene na privatne i službene.

Statistika vožnje van radnog vremena

Sumarni prikaz statistike privatnih i službenih vožnji za više vozila odjednom je na raspolaganju kroz ovaj izvještaj. Za svako vozilo se prikazuje podatak o broju, prijeđenoj udaljenosti i trajanjima privatnih i službenih vožnji.