Servis i dostava

Vaši klijenti očekuju kvalitetnu i na vrijeme dostavljenu uslugu.

Roadtrack vam pruža mogućnost praćenja i izvještavanja o aktivnostima servisnih i dostavnih vozila i pomaže vam u osiguravanju kvalitetnije usluge – po nižoj cijeni. Kada imate uvid u sve podatke o svojim vozilima – gdje i kada se kreću i zaustavljaju, u mogućnosti ste bolje organizirati svoje usluge, sredstva za rad i zaposlenike.

Organizirajte vozače: vaši vozači isporučuju vrijedan teret ili uslugu koja treba stići na vrijeme. Koristeći Roadtrack možete provjeriti lokaciju vozila i prijeđene udaljenosti, kontrolirati prebrzu vožnju i ustanoviti nedozvoljenu upotrebu vozila. Pored toga, kroz dnevne izvještaje su vam na raspolaganju dodatni podaci pomoću kojih možete ocijeniti produktivnost zaposlenika i potvrditi opravdanost prekovremenih sati.

Unaprijedite upućivanje i dodjelu zadataka: za donošenje optimalnih odluka o usmjeravanju vozila potrebni su vam točni podaci. Korisnički definirane lokacije te položaj, brzina i smjer kretanja vozila na karti  pomažu vam da odredite najprimjerenije vozilo za idući zadatak.

Provjeravajte kvalitetu usluge: osigurajte zadovoljavajuću brzinu usluge provjerom zapisa o zaustavljanjima i putanjama vožnje. Cijelo vrijeme ste u toku sa aktivnostima zaposlenika na terenu i u mogućnosti ste reducirati neproduktivno vrijeme i kašnjenje usluge.