Građevinska industrija

Pravovremena dostava materijala i opreme su nužni za uspjeh i reputaciju gređevinske tvrtke, a pri tom se pouzdaje u flotu vozila koja to treba ostvariti.

Roadtrack nudi sve što je potrebno da bi se uspostavili puni nadzor i kontrola nad radnim strojevima i vozilima, poboljšala organizacija i uvid u iskorištenost opreme te smanjili troškovi i nedozvoljeno korištenje voznog parka.

Nadzor područja kretanja: postavite prostorne zone na područja gradilišta i jednostavno nadzirite svako neregularno kretanje radnih strojeva i vozila.  Za ključne jedinice možete definirti SMS alarm koji vas trenutno obavještava o vožnji van dozvoljene zone.

Automatizirani izvještaji: jednostavno od sustava naručite redovne periodičke izvještaje o vožnjama, kilometraži, brzini i zaustavljanjima pomoću kojih možete provjeravati prekovremene sate i troškove goriva.

Kontrola isporuke: kašnjenje u građevini je skupo i zato si osigurajte jednostavno rješavanje sporova. Detaljnim izvještajima provjerite vremena odlazaka i dolazaka te utvrdite razloge odstupanja u terminima isporuke tereta ili usluge.

Miješalice za beton
Dostava betona je jedna od najvažnijih usluga koja se očekuje na vrijeme. Kašnjenje u dostavi uzrokuje troškove i zastoj na gradilištu, a prerani dolazak znači neproduktivno vrijeme vozila dok čeka priprema uvjeta za istovar tereta. Dnevni izvještaji o zaustavljanjima u kombinaciji sa listom narudžbi će vam dati jasnu sliku o tome koliko točna je vaša flota.
Dodatnom ugradnjom senzora za nadzor okretanja bubnja mješalice, sustav vam pruža informaciju o lokacijama i vremenima svakog utovara i istovara materijala te preciznu evidenciju o svakoj dostavi koju je vaše vozilo izvršilo.

Radni strojevi
Radni strojevi su vrlo vrijedan inventar tvrtke, a prate ih značajne cijene održavanja i velika potrošnja goriva. Nadzor njihovog kretanja i aktivnosti samo iz aspekta potrošnje goriva te habanja guma i kočnica nosi mnoge koristi jer pruža podatke koji mogu donjeti do zaključaka o neoptimalnom korištenju i nepotrebnim premještanjima sa lokacije na lokaciju.

Kiperi

Roadtrack vam omogućava potpuni uvid u informacije o tome kada, gdje i koliko dugo su se zaustavljali kiperi te na kojim lokacijama je aktivirana dizalica košare.